Regen, wind en kou komen er aan in deze donkere dagen. Wij houden u warm en uit de wind!. 
Gratis verzending in Nederland en België

 • Voor 16.00 uur besteld
  Binnen 48 uur geleverd
 • Goed beoordeeld
  Gemiddeld: 8,5
 • Uitstekende Service
  Niet tevreden, Geld terug
 • Scherpst in Prijs!
  Elders goedkoper? Laat het weten!

Betaalmogelijkheden

Wij bieden u de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Hieronder de mogelijkheden. Heeft u hierover nog vragen neem dan even contact met ons op.

Betalen met Ideal
iDeal is online betalen via internetbankieren. Wanneer je betaald met iDeal kom je terecht in de veilige betaalomgeving van je bank waar je het geld overboekt. De betaling wordt hierbij direct afgehandeld tijdens het bestelproces. Ideal betalingen zijn veilig en snel. Uw voordel van deze manieren van betalen is dat wij na betalen direct een bericht krijgen zodat we de bestelling in behandeling kunnen nemen.

 Uw voordeel:

• iDeal is een bekende online betalingsmethode
• Betalen via veilige software
• U heeft uw bestelde producten snel in huis
• Geen extra kosten

Bankoverboeking
U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer: NL23RABO.0300.6954.70 ten name van Gleco te Eindhoven. In dit geval gaan wij pas over tot de verwerking van uw bestelling zodra de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 1 - 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de normale levertijden.

Betalen met Mistercash (België)
Onze Belgische bezoekers kunnen betalen met Mister Cash / Bancontact. Internetbankieren van KBC, CBC, Dexia, Fortis, ING, FINTRO, AXA bank en VDK Spaarbank. Mister Cash, is een veilige betalingsmogelijkheid die tegelijkertijd vertrouwd is.Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Contant betalen bij afhalen
U kunt de bestelde producten ook bij ons afhalen. U heeft dan de mogelijkheid om contact te betalen. Houd er rekening mee dat wij alleen op afspraak zijn geopend.