Regen, wind en kou komen er aan in deze donkere dagen. Wij houden u warm en uit de wind!. 
Gratis verzending in Nederland en België

 • Voor 16.00 uur besteld
  Binnen 48 uur geleverd
 • Goed beoordeeld
  Gemiddeld: 8,5
 • Uitstekende Service
  Niet tevreden, Geld terug
 • Scherpst in Prijs!
  Elders goedkoper? Laat het weten!

Gleco zakelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt in het bedrijfsleven een steeds belangrijker begrip. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor deze vorm van Ondernemen. Duurzame mobiliteit is hier ook een onderdeel van. De Elektrische scooters zijn namelijk 20x milieuvriendelijker dan een traditionele benzinescooter. 

Voor uw medewerkers is een Elektrische fiets of scooter dus zeer interessant. Naast de voordelen van het MVO is een Elektrische fiets of scooter ook erg aangenaam in het gebruik. Daarnaast is het rijden op een elektrisch vervoersmiddelen een positief image voor uw bedrijf.

Wist u dat...

- De gemiddelde medewerker op 9 kilometer afstand van het werk woont.

- 55% van de Nederlanders hier de auto voor gebruikt.

- Een auto gemiddeld €450,- per maand kost!

- Een Elektrische scooter minimaal €250,- per maand goedkoper als de auto.

Subsidie

De MIA biedt ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen een extra belastingaftrek. Dit gebeurt door een bepaald percentage van de investering aftrekbaar te maken van de fiscale winst (elektrische scooter is 15% code: B5071) en doordat bepaalde milieu-investeringen en energievoorzieningen fiscaal vrij (willekeurig) afgeschreven kunnen worden. Dit levert een rente- en liqiditeitsvoordeel op.
De Vamil biedt een liquiditeits- en rentevoordeel. Ondernemers die Vamil voor een bedrijfsmiddel toepassen mogen dit bedrijfsmiddel willekeurig ofwel vrij afschrijven. De lettercode bij het bedrijfsmiddel in de Milieulijst bepaalt of Vamil toegepast kan worden.

Full Operational lease

Het leasen van een elektrische fiets of elektrische scooter mag geen zorgen opleveren voor de werkgever of de werknemer. Full Operational Lease is een zorgeloze mobiliteitsoplossing voor een vast bedrag per maand. U rijdt geheel zorgeloos en heeft geen omkijken naar reparaties, banden, onderhoud, verzekering etc.

Doelgroep
Gleco richt zich op alle bedrijven en instellingen in Nederland waarvoor maatschappelijk verantwoord ondernemen er werkelijk toe doet! De Nederlander heeft gemiddeld 18 kilometer woon- werkverkeer per dag en meer dan de helft van de Nederlanders gebruikt hiervoor dagelijks de auto. Hiervoor hebben wij een prima alternatief. Een elektrische fiets of elektrische scooter zonder zorgen.
Ook voor bedrijven of instellingen die een elektrische fiets of elektrische scooter beschikbaar willen hebben voor intern gebruik of voor klantbezoeken in de nabije omgeving hebben wij een prima oplossing.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden voor uw onderneming.