Regen, wind en kou komen er aan in deze donkere dagen. Wij houden u warm en uit de wind!. 
Gratis verzending in Nederland en België

 • Voor 16.00 uur besteld
  Binnen 48 uur geleverd
 • Goed beoordeeld
  Gemiddeld: 8,5
 • Uitstekende Service
  Niet tevreden, Geld terug
 • Scherpst in Prijs!
  Elders goedkoper? Laat het weten!

Nieuws

De ECO Traveller nu ook in het WIT verkrijgbaar!

De populaire Vouwfiets van ECO is nu ook verkrijgbaar in het Wit. De ECO vouwfiets is erg populair door de zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze vouwfiets onderscheidt zich door de gesloten kettingkast i.c.m. de Nexus versnelling. 

Gleco heeft de ECO vouwfietsen op voorraad en zijn direct leverbaar. Daarnaast is ECO Traveller bij ons altijd het scherpst geprijsd van Nederland en Belgie

 

Klik hier voor meer informatie over de ECO Traveller!

 

 

 

 

 

Beveilig uw tweewieler goed met een gekeurd ART slot, Wat is ART?

ART is een stichting die zich met name bezig houdt met het testen, keuren en certificeren van sloten voor tweewielers, zoals motoren, scooters en fietsen. Zij keuren onder andere schijfremsloten, kettingsloten, beugelsloten, kabelsloten en grondankers. Stichting ART kijkt of ze voldoen aan de door de hun geformuleerde beveiligingseisen. Hierin zit echter ook verschil. Afhankelijk van de eisen waaraan een slot voldoet wordt er een aantal sterren toegewezen. Hoe meer sterren hoe sterker het slot. Momenteel zijn 5 sterren de hoogst haalbare gradatie. Ook bepaald het aantal sterren voor welk type voertuig en welke diefstalverzekering het slot geschikt is. Krijgt een slot bijvoorbeeld 2 sterren toegewezen, dan is het ART 2 gecertificeerd, geschikt als fietsslot en meestal ook geschikt voor een fiets diefstalverzekering. Sloten die 3 sterren toegewezen krijgen, dragen het ART 3 keurmerk en zijn geschikt als scooterslot, alsmede ook "vaak" voor een scooter diefstalverzekering. Sloten met ART 4 of ART 5 keurmerkzijn geschikt als motorslot, maar kunnen ook als scooterslot gebruikt worden. Een van de twee laatst genoemde keurmerken worden meestal bij motor diefstalverzekeringen geëist.

Het doel van de stichting ART is het verhogen van de diefstalpreventie van tweewielers volgens de laatste eisen en technieken. ART is een afkorting die staat voor ANWB, RAI en Tweewieler verzekeraars. Deze organisaties vertegenwoordigen samen de stichting ART.

Bekijk hieronder een filmpje over de Stichting ART