Regen, wind en kou komen er aan in deze donkere dagen. Wij houden u warm en uit de wind!. 
Gratis verzending in Nederland en België

 • Voor 16.00 uur besteld
  Binnen 48 uur geleverd
 • Goed beoordeeld
  Gemiddeld: 8,5
 • Uitstekende Service
  Niet tevreden, Geld terug
 • Scherpst in Prijs!
  Elders goedkoper? Laat het weten!

Over Gleco

Gleco is sinds 2008 gespecialiseerd in Elektrische Mobiliteit. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij onze klanten optimaal adviseren. De producten die wij aanbieden worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Wij zijn gevestigd in Nederland en België, maar leveren onze producten door heel Nederland. Met onze online winkel heeft u de zekerheid van topkwaliteit producten en goede service met het gemak van online bestellen en snelle verzending. Natuurlijk begrijpen wij dat u graag een keer bij ons langs wilt komen voor meer informatie en een proefrit. Omdat wij 6 dagen in de week op afspraak geopend zijn heeft u altijd de mogelijk om langs te komen. Service is voor ons een belangrijk punt. Wij leveren daarom door heel Nederland en België service en onderhoud aan uw scooter en/of elektrische fiets. Gleco werkt samen met verschillende bedrijven. Hierdoor kunnen wij de landelijke service garanderen.

Sinds 2011 is Gleco ook actief in de online verkoop van Fiets, Scooter en Motor accessoires. Inmiddels hebben we al meer dan 5000 orders verstuurd en werken we elke dag aan een groter assortiment. Bij Gleco bent u verzekerd van een snelle levering en uitstekende service. 

In 2015 heeft Gleco een vestiging in België geopend. Gleco specialeert zich in België in Elektrische Mobiliteit en dan in het bijzonder plooi- bak-, en laadfietsen. Vanzelfsprekend kent Gleco een volledig assortiment aan accessoires waaronder accu's, laders, sloten, windschermen, helmen, kleding en onderdelen.

Gleco maakt deel uit van Ecopoort: een duurzame marktplaats.

Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op.