Regen, wind en kou komen er aan in deze donkere dagen. Wij houden u warm en uit de wind!. 
Gratis verzending in Nederland en België

 • Voor 16.00 uur besteld
  Binnen 48 uur geleverd
 • Goed beoordeeld
  Gemiddeld: 8,5
 • Uitstekende Service
  Niet tevreden, Geld terug
 • Scherpst in Prijs!
  Elders goedkoper? Laat het weten!

Ruilen en retour

Ruilen

Had u achteraf toch liever een andere maat of andere product, dan is dat geen probleem. U kunt het bestelde artikel binnen 14 dagen retour sturen. Stuur vervolgens een e-mail met daarin het gewenste artikel.
Wij controleren, direct na ontvangst van uw retourzending het product en de verpakking en, indien onbeschadigd en in oorspronkelijke staat. Sturen wij u het gewenste artikel.

Retourneren

Onderdelen en accessoires
U heeft het recht om een besteld product binnen 14 dagen aan ons te retourneren

Wij controleren, direct na ontvangst van uw retourzending het product en de verpakking en, indien onbeschadigd en in oorspronkelijke staat, ontvangt u het aankoop bedrag meteen terug op uw bank- of girorekening. U hoeft niet maandenlang te bellen of te e-mailen om uw geld terug te krijgen. Wij zorgen dat uw geld binnen twee tot vijf werkdagen terug op uw rekening staat.

Let op! Zorg altijd dat u de track en trace code bewaart zodat het pakket bij vermissing te traceren is. Het is de verantwoordelijkheid van de koper dat het artikel bij ons retour komt.  

Voorwaarden retourneren producten:
Het product dient in originele staat (inclusief verpakking), nieuw, onbeschadigd en ongebruikt aan ons adres retour gestuurd te worden. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

U kunt retourzendingen opsturen naar:

Gleco
Schweitzerlaan 2
5644 DL Eindhoven