Regen, wind en kou komen er aan in deze donkere dagen. Wij houden u warm en uit de wind!. 
Gratis verzending in Nederland en België

 • Voor 16.00 uur besteld
  Binnen 48 uur geleverd
 • Goed beoordeeld
  Gemiddeld: 8,5
 • Uitstekende Service
  Niet tevreden, Geld terug
 • Scherpst in Prijs!
  Elders goedkoper? Laat het weten!

Fiets sloten

Op www.gleco.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan fietssloten. Er zijn verschillende soorten sloten verkrijgbaar voor uw fiets. Gleco heeft deze verschillende soorten sloten in het assortimen. De merken fietssloten die Gleco u biedt zijn Abus, AXA en Starry. Alle sloten die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en kunnen wij direct leveren. Gleco biedt u de volgende fietssloten:
Ringslot: Dit is het bekende fietsslot die op bijna elke fiets past. Gleco biedt u ringsloten van verschillende merken en types. Ook hebben we ringsloten gecombineerd met een ketting of kabel om uw fiets ergens aan vast te zetten. 
Kettingslot: Het kettingslot is een populair fietsslot omdat dit slot makkelijk is in gebruik en u hiermee u fiets extra veilig kunt wegzetten. Wij hebben de kettingsloten in verschillende types en lengtes. Wij hebben ook kettingsloten met een ART2 keuring (verplicht voor de fietsverzekering). Indien het slot een ART keuring heeft, vermelden we dit bij het product.
Kabelslot: Een kabelslot is een makkelijk en vaak een lichter slot als een ketting. Ook dit fietsslot bieden wij in verschillende lengtes. Vaak gecombineerd met een beugelhouder voor bevestiging op uw fiets.  
Beugelslot: Het beugelslot is het bekende U-slot. Dit is een slot wat uw fiets zeer goed beveiligd maar is vaak wel een stuk zwaader als de andere sloten. Dit slot wordt wel geleverd met een bevestigingsbeugels voor het monteren aan het fietsframe.